Tırtar Ortaokulu

WEB https://tirtarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Tırtar Mah. Menderes Sokak No 1 ERDEMLİ/MERSİN
VİZYON : VİZYONUMUZ ÜLKÜMÜZ (VİZYONUMUZ) Okulumuzda görev yapan personelimizin ve eğitim alan her bir öğrencinin kendisini ayrıcalıklı hissederek övünç duyacağı bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : ÖZ GÖREV (MİSYONUMUZ) Tırtar Ortaokulu olarak öz görevimiz; öğrencilerimizi çağın gerekleriyle donanmış uygun öğrenme ortamlarında, bilgi, kavram,değer ve becerilerin geliştirilmesi yoluyla, öğrenmeyi keşfetmelerini sağlayarak,demokratik ve yaratıcı düşünce yapısına sahip azimli,ilkeli,sorumluluk duygusu gelişmiş vatandaşlar olarak yetiştirip, Türk Milli Eğitimin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : 08.20-14.50
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : KLİMA
Servis :
Ulaşım : Ulaşım özel araç ile yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, Mersin ili, Erdemli ilçesine bağlı Tırtar mahallesinde yer almaktadır. okulumuz erdemli´ye 12 km olup Mersin merkeze 47 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :